Startkultur til Spekepølse - til 100kg farse
NOK149,00
inkl. mva.
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser
Frysetørret startkultur til Spekepølser med "Italiensk" smak. For hurtig PH senkning, utvikler smak og lukt. Hindrer vekst av Listeria bakterier.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.