Røykspon av Einer, 1,5kg
NOK249,00
inkl. mva.
Røkt Makrell smaker nydelig, enten det er på skiva eller som middag. Makrellen bør være fersk, og helst den store feite høstmakrellen. Ta først ut innmaten. Lag fileter ved skjære bakover langs ryggraden. Bry deg ikke om du ikke får ut alle beina. Men prøv å få vekk den sorte hinna som ligger på innsiden av sidebeina, rundt hele magesekken.
Salting
Røyking (Jeg røyker med or og einer i 4t)
Har du ikke mulighet til å varmrøyke filetene, går det an å bruke stekeovnen. Sett den på 70-80 grader i 45-60 minutter. Sjekk om fisken deler seg i flak. Røyk så kaldt i 2 timer til. Man kan bytte ut sitronpepper med knust sort pepper dersom man foretrekker det.
Kraftig og særegen røyksmak som passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt
Allrounder som passer til det meste