
Kategorier
Startkulturer
Startkulturer


Startkultur Flora Italia - til 100kg farse
Frysetørret startkultur til Spekepølser med "Italiensk" smak. For hurtig PH senkning, utvikler smak og lukt. Hindrer vekst av Listeria bakterier.

Startkultur til Spekepølse - til 100kg farse
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser

Startkultur til Bacon
Frysetørret, robust startkultur beregnet til Bacon. Gir hurtig dropp i pH verdi (matsikkerhet) og utvikler en fantastisk smak!

Master's Rødningsmiddel 500g - Til spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.

Master's Rødningsmiddel 100g - TIl spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.

Lakesprøyte / Marianadesprøyte i rustfritt stål
Lakesprøyte i rustfritt stål med tre utskiftbare nåler. Volum ca 60ml. Medfølger tre børster for rengjøring av nåler og sprøyte.