Røyking av mat

Røyking - der alt startet

Holmsmoker ble i sin tid utviklet av Håkon Holm i garasjen hjemme i Larvik og etter hvert ble den første modellen av Holmsmoker komersialisert, men produksjonen har frem til og med 2021 foregått i Larvik. 

Nå i 2022 er bedriften overtatt av nye eiere, for andre gang, og vi tar sikte å forbedre Holmsmokeren videre. Produksjonen er flyttet til Tyskland der vi er nærmere fabrikkene som produserer deler og de Europeiske markedene, men basisen for det vi driver med vil fortsatt være Norge og norske mattradisjoner.

Røyking av mat er en veldig fin og matnyttig hobby som kan gjøres veldig enkelt. Alt du trenger for å starte opp er litt god fantasi for å lagen en enkel lite kasse som "røykskap" og en like så enkel varmekilde som skaper røyk. Men, som med alle andre hobbyer vil man gjerne ta det neste steget - gjøre ting enklere, mer effektivt, penere o.s.v. 

Holmsmoker er for deg som ønsker å ta hobbyen et steg videre